Programació VIU LA BURÉS 2019

 

PROGRAMACIÓ VIU LA BURÉS 2019

DIJOUS 13 JUNY

BIBLIOTECA JOAQUIM BAUXELL D’ANGLÈS

17.30H - CINEFÒRUM. Viu una tarda de cinema amb “La Teranyina”, una pel·lícula dirigida per Antoni Verdaguer i basada en la novel·la homònima de Jaume Cabré. Acte a càrrec de Maribel Herrera.

DIVENDRES 14 JUNY

BIBLIOTECA JOAQUIM BAUXELL D’ANGLÈS

17.30H - ACTIVITATS INFANTILS. Hora del Conte Especial Viu la Burés a càrrec de la “Reina del Silenci” i a continuació petita manualitat amb les Teixidores d’Anglès.

 

DISSABTE 15 JUNY

TARDA–VESPRE

17H - VISITA TEATRALITZADA a la Màquina de Vapor i futur Museu del Vapor.

17H-18.30H - TALLERS PER A TOTA LA FAMÍLIA. Diferents tallers relacionats amb el tèxtil, on grans i petits s’ho passaran d’allò més bé!

18H - ACTUACIÓ INFANTIL “”, AMB LES NIÑAS DEL MAGO. Espectacle de màgia visual i participatiu per a tots els públics, amb tocs de mim i clown.

Les “Niñas del Mago” són l’únic duet de magues a Espanya. Han obtingut reconeixements a nivell internacional:  Premi Internacional MagicValongo de Portugal (2014) i el Premi del públic al Millor Espectacle de Montgai Màgic (2010).

19H - DESFILADA DE MODA. Joves dissenyadors emergents i Agència de models professionals Piùbella.

20H - MONÒLEG AMB ÀNGEL MIRALLES. Còmic, actor i monologuista professional amb més de 16 anys d’experiència passant per escenaris i plats de televisió de tota Espanya amb el seu humor que no deixa indiferent a ningú. És conegut per l’obra “La Vanitat” i pel show “Inèdits ReEugenio”.

21.30H - CONCERTS NOCTURNS AMB “NORI&FERRY” i “NANA&PILLOWS”. Grups de Soul funk blues, ideal per amenitzar l’hora de sopar!

DURANT LA JORNADA

  • El Museu del Vapor. Estarà obert i es podran programar visites guiades per a grups.
  • Zona food trucks. S’hi podran degustar diversos plats gastronòmics.
  • Exposició fotogràfica “Capturant la realitat”. Mostra fotogràfica que recull el treball de disset professionals sobre els fets destacats del 2017, amb especial atenció a tot els esdeveniments polítics que es van viure el darrer trimestre de l’any.

    Es tracta d’una exposició que s’ha escollit amb motiu dels actes que també van tenir lloc a la nostra fàbrica Burés l’1 d’octubre del 2017.